Skip navigation
Почетна страна
Преглед
Заједнице & Колекције
Прегледајте ставке према:
Датум издавања
Аутор
Наслов
Тема
Библиографије према ORCID-у
Упутство
Језик
Српски
English
Пријавите се:
Мој SCIDAR
Примити имејл
ажурирања
Измените детаље налога
SCIDAR - Дигитална архива Универзитета у Крагујевцу
University of Kragujevac Digital Archive
Претрага
Претрага:
Све са SCIDAR-а
University of Kragujevac
Faculty of Agronomy, Čačak
за
Тренутни филтери:
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Започните нову претрагу
Додај филтере:
Користите филтере да бисте побољшали резултате претраге.
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Резултати 1-10 од 12 (Време претраге: 0.004 секунди).
Претходна
1
2
следећа
Ставке:
Преглед
Датум издавања
Наслов
Аутор(и)
2023
ENERGY USAGE AND RASPBERRY CONVECTIVE AND MICROWAVE DRYING PARAMETERS
Pantelić, Valerija
;
Miletic, Nemanja
;
Milovanović, Vesna
;
Petković, Marko
;
Lukyanov, Alexander
;
Filipović, Vladimir
;
Djurović, Igor
2023
INSIGHTFUL APPLICATION OF HERBAL EXTRACTS IN THE PREVENTION AND TREATMENT OF ANIMAL DISEASES AND IMPROVEMENT OF MEAT QUALITY AND SAFETY
Kurćubić, Vladimir
;
Stajić, Slaviša
;
Miletic, Nemanja
;
Petković, Marko
2023
Properties of glucose syrup and application in the production of jelly beans
Rendulić, Ana
;
Radovanović, Mirjana
;
Petković, Marko
;
Miletic, Nemanja
2021
Potato thin layer convective dehydration model and energy efficiency estimation
Petković, Marko
;
Lukyanov, Alexandr
;
Rudoy, Dmitry
;
Kurćubić V.
;
Crossed D Signurović I.
;
Mileti N.
;
Safarov, Jasur
2020
Ispitivanje toplotnih svojstava hleba sa voćnim prahom aronije (Аrоniа меlаnосаrра L.)
Djurovic, Igor
;
Petković, Marko
;
Miletic, Nemanja
;
Radovanović, Jovana
2023
COMPARISON OF COW’S MILK WITH PLANT-BASED MILK ALTERNATIVES: SELECTED CHEMICAL AND PHYSICAL ANALYSIS
Milovanović, Vesna
;
Petrović, Miloš
;
Kurćubić, Vladimir
;
Petković, Marko
;
Miletic, Nemanja
;
Đurović, Igor
2023
NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS: APPLICATION IN FOOD PRESERVATION AND FOOD BORN DISEASE CONTROL
Kurćubić, Vladimir
;
Stajić, Slaviša
;
Miletic, Nemanja
;
Petković, Marko
;
Đurović I.
;
Milovanović, Vesna
2023
The effect of thermal treatment of hazelnuts on cold-pressed oil and biscuits properties
Kurtić, Jelena
;
Radovanović, Mirjana
;
Petković, Marko
;
Miletic Nemanja
2021
Microwave dehydration of potato slices and assessment of energy efficiency
Petković, Marko
;
Lukyanov, Alexandr
;
Djurovic, Igor
;
Miletic, Nemanja
;
Studennikova S.
;
Filipovic, Vladimir
;
Milovanovic, Jelena
2022
MEAT PRODUCTS WITH REDUCED SODIUM CONTENT – HOW TO ACHIEVE CONSUMER FAVOR?
Kurćubić, Vladimir
;
Stajić, Slaviša
;
Miletic, Nemanja
;
Đurović, Vesna
;
Petković, Marko
;
Dmitrić, Marko
;
Jakovljević, Branko
Откријте
Аутор
6
Kurćubić V.
5
Djurovic, Igor
3
Lukyanov, Alexandr
3
Milovanović, Vesna
2
Djurovic, Vesna
2
Dmitrić, Marko
2
Filipovic, Vladimir
2
Jakovljević, Branko
2
Radovanović, Mirjana
2
Stajić, Slaviša
.
следећи >
Тема
2
meat products
2
review
1
additives
1
almond milk
1
animal health
1
antimicrobial activity
1
consumer habits
1
consumer preferences
1
convection
1
drying
.
следећи >
Датум издавања
6
2023
2
2020
2
2021
2
2022
Часопис
4
XXVIII savetovanje o biotehnologi...