Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11191
Назив: Chemical composition and biological activity of novel types of kombucha beverages with yarrow
Аутори: Vitas J.
Cvetanović, Aleksandra
Mašković, Pavle
Švarc Gajić J.
Malbaša R.
Датум издавања: 2018
Сажетак: © 2018 Elsevier Ltd Kombucha beverages were produced by fermentation of new types of substrates – yarrow infusions and yarrow subcritical water extracts (SWE). Fermentation process parameters (pH, total acidity and yield of biomass), chemical composition (organic acids, total phenols and flavonoids and vitamin C content) and sensory analysis indicated that SWE were more suitable substrates for successful fermentation. Products obtained on infusions had more pronounced anticancer and antimicrobial properties whereas beverages produced on SWE had higher antioxidant potential.
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/11191
Тип: article
DOI: 10.1016/j.jff.2018.02.019
ISSN: 1756-4646
SCOPUS: 2-s2.0-85042937195
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak

Број прегледа

150

Број преузимања

7

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
PaperMissing.pdf
  Ограничен приступ
29.86 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.