Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20084
Назив: Meat quality of broilers in an extended fattening period
Аутори: Dosković, Vladimir
Bogosavljević-Bošković, Snežana
Perić, Lidija
Škrbić, Zdenka
Rakonjac, Simeon
Petričević, Veselin
Датум издавања: 2019
Сажетак: This study evaluates the effect of protease-supplemented diets containing different crude protein levels, sex and length of the fattening period on the weight and percentage yield of primal cuts in Cobb 500 broilers. Chickens were fed maize-and-soybean-based diets. Fattening periods lasted 49 and 63 days. The results showed that the recommended crude protein reduction by 4% in diets supplemented with 0.2% protease had no effect on the weight and percentage yield of primal cuts (P>0.05), while the effect of broiler sex and slaughter age on the studied carcass quality parameters was significant (P<0.05).
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20084
Тип: conferenceObject
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak

Број прегледа

6

Број преузимања

2

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
Doskovic MTLP 2019.pdf348.21 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.