Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20867
Назив: ENHANCING THE EXTRACTION EFFICIENCY OF CAFTARIC ACID FROM GRAPE PULP THROUGHT OPTIMIZATION PROCESS
Аутори: Mitić, Milan
Mitić, Jelena
Mašković, Pavle
Mašković, Jelena
Petrović, Goran
Nikolić, Jelena
Stankov Jovanovic, Vesna
Датум издавања: 2024
Сажетак: This study explores the impact of operational extraction parameters, including ethanol concentration, extraction time, and temperature, on the extraction of caftaric acid from grape pulp. Optimal conditions for maximizing caftaric acid content were identified as follows: 20% ethanol concentration, 300 minutes extraction time, and a temperature of 35°C. The investigation employed a full factorial experimental plan (23) to assess the influence of these operational factors on caftaric acid contents.
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20867
Тип: conferenceObject
DOI: 10.46793/SBT29.66MM
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak

Број прегледа

351

Број преузимања

19

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
66-Pavle i MILAN MITIC.pdf319.31 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ова ставка је заштићена лиценцом Креативне заједнице Creative Commons