Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20867
Назив: | ENHANCING THE EXTRACTION EFFICIENCY OF CAFTARIC ACID FROM GRAPE PULP THROUGHT OPTIMIZATION PROCESS |
Аутори: | Mitić, Milan Mitić, Jelena Mašković, Pavle Mašković, Jelena Petrović, Goran Nikolić, Jelena Stankov Jovanovic, Vesna |
Датум издавања: | 2024 |
Сажетак: | This study explores the impact of operational extraction parameters, including ethanol concentration, extraction time, and temperature, on the extraction of caftaric acid from grape pulp. Optimal conditions for maximizing caftaric acid content were identified as follows: 20% ethanol concentration, 300 minutes extraction time, and a temperature of 35°C. The investigation employed a full factorial experimental plan (23) to assess the influence of these operational factors on caftaric acid contents. |
URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20867 |
Тип: | conferenceObject |
DOI: | 10.46793/SBT29.66MM |
Налази се у колекцијама: | Faculty of Agronomy, Čačak |
Датотеке у овој ставци:
Датотека | Опис | Величина | Формат | |
---|---|---|---|---|
66-Pavle i MILAN MITIC.pdf | 319.31 kB | Adobe PDF | Погледајте |
Ова ставка је заштићена лиценцом Креативне заједнице