Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13148
Назив: SISTEMI GAJENJA I PROIZVODNJE U ORGANSKOM OVČARSTVU I KOZARSTVU
Аутори: Petrović, Milun
Bogosavljević-Bošković, Snežana
Rakonjac, Simeon
Djokovic, Radojica
Petrovic, Miloš Ži
Dosković, Vladimir
veljkovic, biljana
Датум издавања: 2021
Сажетак: Lamb production dominates in organic sheep production, while milk production is much less present and very rare. There are usually two basic systems of breeding in lamb production: fattening of lambs on pasture and combined fattening of lambs. In organic goat breeding, the most common is the organic production of milk and dairy products, primarily quality goat cheeses. The cultivation system is usually a combination of grazing (summer half of the year) and stable cultivation (winter half of the year). Such agriculture provides amortization of the negative effects of social development on the ecosphere and the human population as a whole.
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13148
Тип: conferenceObject
DOI: 10.46793/SBT26.205P
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak

Број прегледа

198

Број преузимања

376

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
205-210.pdf875.73 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ова ставка је заштићена лиценцом Креативне заједнице Creative Commons