Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/14494
Назив: | „CLEAN LABEL“ MEAT PRODUCTS – HOW TO GAIN CONSUMER CONFIDENCE? |
Аутори: | Kurćubić, Vladimir Stajić, Slaviša Miletic, Nemanja Đurović, Vesna Petković, Marko Dmitrić, Marko Jakovljević, Branko |
Датум издавања: | 2022 |
Сажетак: | There is no common and objective definition of clean label food. „Clean label’’ trend has influence the food industry to reveal on clearly way and with simply understanding show presence or absence a certain ingredient or additive, if the food produced by a „eco-friendly” approach. A review of recent studies on clean label movement worldwide report about important facts for scientific and economic community in development countries, like Serbia. |
URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/14494 |
Тип: | conferenceObject |
DOI: | 10.46793/SBT27.443K |
Налази се у колекцијама: | Faculty of Agronomy, Čačak |
Датотеке у овој ставци:
Датотека | Опис | Величина | Формат | |
---|---|---|---|---|
443-448-B22.pdf | 201.25 kB | Adobe PDF | Погледајте |
Ова ставка је заштићена лиценцом Креативне заједнице