Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/17571
Назив: CHEMICAL COMPOSITION OF LEMON GRASS EXTRACTS
Аутори: Mladenović, Jelena
Jovanović, Đorđe
Pavlović, Nenad
Đurić, Milena
Bošković-Rakočević, Ljiljana
Zdravković, Jasmina
Часопис: XXVIII savetovanje o biotehnologiji sa međunarodnim učešćem
Датум издавања: 2023
Сажетак: The plant lemon grass (Aloisia citrodora) was used as material in this work. The percentage of dry matter, organic acids and cellulose, was determined from the fresh plant material. Extracts are obtained from chopped dry lemongrass leaves. Extraction was done by maceration, Soxhlet and ultrasound. The content of extracted matter in the obtained extracts was determined, as was the content of vitamin C.
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/17571
Тип: conferenceObject
DOI: 10.46793/SBT28.509M
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak

Број прегледа

118

Број преузимања

40

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
65-SoBT2023_Mladenović J. et al.pdf275.48 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ова ставка је заштићена лиценцом Креативне заједнице Creative Commons