Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20791
Назив: Development of the knowledge base for applications of information-expert systems in the field of food technology
Аутори: Ружичић, Весна
Pantović, Jelena
Датум издавања: 2024
Сажетак: This paper presents a comparative analysis of global (ISO) and local (SRPS) Knowledge Sources (KS) in PDCA (Plan – Do – Check – Act) loop quality, with the ability to monitor innovation intensity in the standardized fields. The study refers to fields of the first and second levels of International Classification Standards (ICS) grouped in clusters of innovation. The paper focuses on the latest trends in the KS, trend lines of certain standardized fields, and intensity of innovation in the field of Food technology (ICS1 = 67) and sub-field Beverages (ICS2 = 67.160). The aim is to monitor the intensity of knowledge innovation, trends, KS and update the Knowledge Base (KB) for applications of Information-Expert System (IES) in ICS fields and quality improvement on the standardization platform.
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20791
Тип: conferenceObject
DOI: 10.46793/SBT29.45VR
Налази се у колекцијама:Faculty of Technical Sciences, Čačak

Број прегледа

279

Број преузимања

20

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
45-Vesna Ruzicic_Jelena Pantovic.pdfArticle458.54 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.