Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8498
Назив: The application of the artificial neural network in analysing the spread quality
Аутори: Petković, Marko
Blagojević, Marija
Mladenovic, Vladimir
Датум издавања: 2018
Сажетак: © The Authors, published by EDP Sciences, 2018. In this paper, we introduce a new approach in food processing using an artificial intelligence. The main focus is simulation of production of spreads and chocolate as representative confectionery products. This approach aids to speed up, model, optimize, and predict the parameters of food processing trying to increase quality of final products. An artificial intelligence is used in field of neural networks and methods of decisions.
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8498
Тип: conferenceObject
DOI: 10.1051/matecconf/201822604042
SCOPUS: 2-s2.0-85056535731
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak
Faculty of Technical Sciences, Čačak

Број прегледа

863

Број преузимања

30

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
10.1051-matecconf-201822604042.pdf479.67 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ова ставка је заштићена лиценцом Креативне заједнице Creative Commons