Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19970
Назив: Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi ulјarica
Аутори: Petrovic, Jovana
Pajin, Biljana
Šereš, Zita
loncarevic, Ivana
Zaric, Danica
Šoronja-Simović, Dragana
Petković, Marko
Датум издавања: 2014
Сажетак: Proizvodnja krem proizvoda sa maltitolom, Tehniĉko rešenje je rezultat istraţivanja u periodu 2011-2014. godina u okviru tehnološkog projekta pod nazivom "Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi ulјarica", TR 31014, finansiranog od strane Ministarstva nauke i tehnološki razvoj Republike Srbije i prihvaćeno od strane PIONIR - Subotica. kao krajnjeg korisnika. Tehniĉko rešenje je odobreno na NN veću Tehnološkog fakulteta, Novom Sadu, na 61. sednici, održanoj 16.01.2015.
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19970
Тип: technicalReport
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak

Број прегледа

409

Број преузимања

12

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
Tehn resenje (M84).pdf5.64 MBAdobe PDFСличица
Погледајте
Obaveštenje o prihvatanju.pdf1.14 MBAdobe PDFСличица
Погледајте
Универзитет у Новом Саду - Пројекти Министарства.pdf275.14 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.