Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
                
    
    https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19970| Назив: | Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi ulјarica | 
| Аутори: | Petrovic, Jovana   Pajin, Biljana   Šereš, Zita   loncarevic, Ivana   Zaric, Danica Šoronja-Simović, Dragana   Petković, Marko     | 
| Датум издавања: | 2014 | 
| Сажетак: | Proizvodnja krem proizvoda sa maltitolom, Tehniĉko rešenje je rezultat istraţivanja u periodu 2011-2014. godina u okviru tehnološkog projekta pod nazivom "Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi ulјarica", TR 31014, finansiranog od strane Ministarstva nauke i tehnološki razvoj Republike Srbije i prihvaćeno od strane PIONIR - Subotica. kao krajnjeg korisnika. Tehniĉko rešenje je odobreno na NN veću Tehnološkog fakulteta, Novom Sadu, na 61. sednici, održanoj 16.01.2015. | 
| URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19970 | 
| Тип: | technicalReport | 
| Налази се у колекцијама: | Faculty of Agronomy, Čačak | 
Датотеке у овој ставци:
| Датотека | Опис | Величина | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tehn resenje (M84).pdf | 5.64 MB | Adobe PDF |  Погледајте | |
| Obaveštenje o prihvatanju.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF |  Погледајте | |
| Универзитет у Новом Саду - Пројекти Министарства.pdf | 275.14 kB | Adobe PDF |  Погледајте | 
Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.

 
            