Please use this identifier to cite or link to this item: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19970
Title: Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi ulјarica
Authors: Petrovic, Jovana
Pajin, Biljana
Šereš, Zita
loncarevic, Ivana
Zaric, Danica
Šoronja-Simović, Dragana
Petković, Marko
Issue Date: 2014
Abstract: Proizvodnja krem proizvoda sa maltitolom, Tehniĉko rešenje je rezultat istraţivanja u periodu 2011-2014. godina u okviru tehnološkog projekta pod nazivom "Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi ulјarica", TR 31014, finansiranog od strane Ministarstva nauke i tehnološki razvoj Republike Srbije i prihvaćeno od strane PIONIR - Subotica. kao krajnjeg korisnika. Tehniĉko rešenje je odobreno na NN veću Tehnološkog fakulteta, Novom Sadu, na 61. sednici, održanoj 16.01.2015.
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19970
Type: technicalReport
Appears in Collections:Faculty of Agronomy, Čačak

Page views(s)

409

Downloads(s)

12



Items in SCIDAR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.