Skip navigation
Почетна страна
Преглед
Заједнице & Колекције
Прегледајте ставке према:
Датум издавања
Аутор
Наслов
Тема
Библиографије према ORCID-у
Упутство
Језик
Српски
English
Пријавите се:
Мој SCIDAR
Примити имејл
ажурирања
Измените детаље налога
SCIDAR - Дигитална архива Универзитета у Крагујевцу
University of Kragujevac Digital Archive
Претрага
Претрага:
Све са SCIDAR-а
University of Kragujevac
Faculty of Agronomy, Čačak
Faculty of Economics, Kragujevac
Faculty of Education, Jagodina
Faculty of Engineering, Kragujevac
Faculty of Hotel Management and Tourism, Vrnjačka Banja
Faculty of Law, Kragujevac
Faculty of Mechanical and Civil Engineering, Kraljevo
Faculty of Medical Sciences, Kragujevac
Faculty of Science, Kragujevac
Faculty of Teacher Education, Užice
Faculty of Technical Sciences, Čačak
Institute for Information Technologies, Kragujevac
The Faculty of Philology and Arts, Kragujevac (FILUM)
University Library, Kragujevac
за
Тренутни филтери:
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Започните нову претрагу
Додај филтере:
Користите филтере да бисте побољшали резултате претраге.
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Резултати 1-1 од 1 (Време претраге: 0.001 секунди).
Претходна
1
следећа
Ставке:
Преглед
Датум издавања
Наслов
Аутор(и)
2020
Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor
Grujović, Mirjana
;
Mladenovic, Katarina
;
Jakovljević, Violeta
;
Čomić, Ljiljana
Откријте
Аутор
1
Grujović, Mirjana
1
Jakovljević, Violeta
1
Mladenovic, Katarina
Тема
1
biotechnology
1
dairy industry
1
enzymatic activity
Датум издавања
1
2020
Тип
1
article