Skip navigation
Почетна страна
Преглед
Заједнице & Колекције
Прегледајте ставке према:
Датум издавања
Аутор
Наслов
Тема
Библиографије према ORCID-у
Упутство
Језик
Српски
English
Пријавите се:
Мој SCIDAR
Примити имејл
ажурирања
Измените детаље налога
SCIDAR - Дигитална архива Универзитета у Крагујевцу
University of Kragujevac Digital Archive
Претрага
Претрага:
Све са SCIDAR-а
University of Kragujevac
Faculty of Agronomy, Čačak
Faculty of Economics, Kragujevac
Faculty of Education, Jagodina
Faculty of Engineering, Kragujevac
Faculty of Hotel Management and Tourism, Vrnjačka Banja
Faculty of Law, Kragujevac
Faculty of Mechanical and Civil Engineering, Kraljevo
Faculty of Medical Sciences, Kragujevac
Faculty of Science, Kragujevac
Faculty of Teacher Education, Užice
Faculty of Technical Sciences, Čačak
Institute for Information Technologies, Kragujevac
The Faculty of Philology and Arts, Kragujevac (FILUM)
University Library, Kragujevac
за
Тренутни филтери:
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Започните нову претрагу
Додај филтере:
Користите филтере да бисте побољшали резултате претраге.
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Резултати 1-9 од 9 (Време претраге: 0.004 секунди).
Претходна
1
следећа
Ставке:
Преглед
Датум издавања
Наслов
Аутор(и)
2020
Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Čomić, Ljiljana
;
Radojevic, Ivana
;
Vasić, Sava
;
Mladenović, Katarina
;
Grujović, Mirjana
2020
Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese)
Mladenovic, Katarina
;
Grujović, Mirjana
;
Jakovljević, Violeta
;
Čomić, Ljiljana
2020
Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor
Grujović, Mirjana
;
Mladenovic, Katarina
;
Jakovljević, Violeta
;
Čomić, Ljiljana
2020
Contribution to the knowledge about the presence and role of Enterobacter gergoviae in sensory characteristics of dairy products
Mladenović, Katarina
;
Grujović, Mirjana
;
Čomić, Ljiljana
2020
Assessment of safety aspect and probiotic potential of autochthonous Enterococcus faecium strains isolated from spontaneous fermented sausage
Žugić Petrović T.
;
Ilić P.
;
Grujović, Mirjana
;
Mladenovic, Katarina
;
Kocić-Tanackov S.
;
Čomić, Ljiljana
2020
Tolerance of autochthonous lactic acid bacteria to different processing conditions in vitro
Grujović, Mirjana
;
Mladenović, Katarina
;
Čomić, Ljiljana
2020
The hydrophobicity of enterobacteria and their co-aggregation with Enterococcus faecalis isolated from Serbian cheese
Mladenović, Katarina
;
Grujović, Mirjana
;
Nikodijević, Danijela
;
Čomić, Ljiljana
2020
The ability to use sugars and sugar substitutes as prebiotics by Serbian autochthonous lactic acid bacteria
Grujović, Mirjana
;
Mladenovic, Katarina
;
Čomić, Ljiljana
2020
Probiotic potential of autochthone microbiota from dry-rippened sheep ham
Žugić Petrović, Tanja
;
Ilić, Predrag
;
Mladenović, Katarina
;
Grujović, Mirjana
;
Kocic-Tanackov, Suncica
;
Čomić, Ljiljana
Откријте
Аутор
9
Grujović, Mirjana
2
Jakovljević, Violeta
1
Ilić P.
1
Ilić, Predrag
1
Kocic-Tanackov, Suncica
1
Kocić-Tanackov S.
1
Nikodijević, Danijela
1
Radojevic, Ivana
1
Vasić, Sava
1
Zugic Petrovic, Tanja
.
следећи >
Тема
3
lactic acid bacteria
2
enterobacteria
2
enzymatic activity
1
adhesion properties
1
antibiofilm
1
antimicrobial activity
1
antioxidants
1
autochthonous cheese
1
bile salt tolerance
1
biotechnology
.
следећи >
Тип
9
article