Skip navigation
Почетна страна
Преглед
Заједнице & Колекције
Прегледајте ставке према:
Датум издавања
Аутор
Наслов
Тема
Библиографије према ORCID-у
Упутство
Језик
Српски
English
Пријавите се:
Мој SCIDAR
Примити имејл
ажурирања
Измените детаље налога
SCIDAR - Дигитална архива Универзитета у Крагујевцу
University of Kragujevac Digital Archive
Претрага
Претрага:
Све са SCIDAR-а
University of Kragujevac
Faculty of Science, Kragujevac
за
Тренутни филтери:
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Започните нову претрагу
Додај филтере:
Користите филтере да бисте побољшали резултате претраге.
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Резултати 1-2 од 2 (Време претраге: 0.001 секунди).
Претходна
1
следећа
Ставке:
Преглед
Датум издавања
Наслов
Аутор(и)
2020
Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor
Grujović, Mirjana
;
Mladenovic, Katarina
;
Jakovljević, Violeta
;
Čomić, Ljiljana
2020
Contribution to the knowledge about the presence and role of Enterobacter gergoviae in sensory characteristics of dairy products
Mladenović, Katarina
;
Grujović, Mirjana
;
Čomić, Ljiljana
Откријте
Аутор
2
Grujović, Mirjana
2
Mladenovic, Katarina
2
Čomić, Ljiljana
1
Jakovljević, Violeta
Тема
1
biotechnology
1
cheese originating from Serbia
1
dairy industry
1
Enterobacter gergoviae KGPMF 20
1
lactic acid bacteria
1
traditionally made cheese
Тип
2
article