Skip navigation
Почетна страна
Преглед
Заједнице & Колекције
Прегледајте ставке према:
Датум издавања
Аутор
Наслов
Тема
Библиографије према ORCID-у
Упутство
Језик
Српски
English
Пријавите се:
Мој SCIDAR
Примити имејл
ажурирања
Измените детаље налога
SCIDAR - Дигитална архива Универзитета у Крагујевцу
University of Kragujevac Digital Archive
Претрага
Претрага:
Све са SCIDAR-а
University of Kragujevac
Faculty of Agronomy, Čačak
за
Тренутни филтери:
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Започните нову претрагу
Додај филтере:
Користите филтере да бисте побољшали резултате претраге.
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Резултати 1-2 од 2 (Време претраге: 0.002 секунди).
Претходна
1
следећа
Ставке:
Преглед
Датум издавања
Наслов
Аутор(и)
2022
MEAT PRODUCTS WITH REDUCED SODIUM CONTENT – HOW TO ACHIEVE CONSUMER FAVOR?
Kurćubić, Vladimir
;
Stajić, Slaviša
;
Miletic, Nemanja
;
Đurović, Vesna
;
Petković, Marko
;
Dmitrić, Marko
;
Jakovljević, Branko
2022
„CLEAN LABEL“ MEAT PRODUCTS – HOW TO GAIN CONSUMER CONFIDENCE?
Kurćubić, Vladimir
;
Stajić, Slaviša
;
Miletic, Nemanja
;
Đurović, Vesna
;
Petković, Marko
;
Dmitrić, Marko
;
Jakovljević, Branko
Откријте
Аутор
2
Djurovic, Vesna
2
Dmitrić, Marko
2
Kurćubić V.
1
Stajić, Slaviša
1
Stajić, Slaviša
Тема
2
meat products
2
review
1
consumer habits
1
consumer preferences
1
reduction of Na content
1
„clean label“
Датум издавања
2
2022
Тип
2
conferenceObject