Skip navigation
Почетна страна
Преглед
Заједнице & Колекције
Прегледајте ставке према:
Датум издавања
Аутор
Наслов
Тема
Библиографије према ORCID-у
Упутство
Језик
Српски
English
Пријавите се:
Мој SCIDAR
Примити имејл
ажурирања
Измените детаље налога
SCIDAR - Дигитална архива Универзитета у Крагујевцу
University of Kragujevac Digital Archive
Претрага
Претрага:
Све са SCIDAR-а
University of Kragujevac
Faculty of Science, Kragujevac
за
Тренутни филтери:
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Започните нову претрагу
Додај филтере:
Користите филтере да бисте побољшали резултате претраге.
Наслов
Аутор
Тема
Датум издавања
Тип
Часопис
Фајл
Опис фајла
Једнако
Садржи
ID
Није једнако
Не садржи
Нема ID
Резултати 1-10 од 16 (Време претраге: 0.004 секунди).
Претходна
1
2
следећа
Ставке:
Преглед
Датум издавања
Наслов
Аутор(и)
2020
Traditionally made red wines produced from an autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Čomić, Ljiljana
;
Radojevic, Ivana
;
Vasić, Sava
;
Mladenović, Katarina
;
Grujović, Mirjana
2021
In vitro and in silico lipoxygenase inhibition studies and antimicrobial activity of pyrazolyl-phthalazine-diones
Milovanović, Vesna
;
Petrović, Zorica
;
Petrović, Vladimir
;
Simijonović, Dušica
;
Mladenović, Milan
;
Tomaševic, Nevena
;
Čomić, Ljiljana
;
Radojevic, Ivana
2020
Broth depending production of extracellular enzymes by enterobacteria isolated from dairy food (Serbian cheese)
Mladenovic, Katarina
;
Grujović, Mirjana
;
Jakovljević, Violeta
;
Čomić, Ljiljana
2020
Antibacterial and antioxidant activity of wild-growing Angelica species (Apiaceae) from Balkan Peninsula against human pathogenic bacteria: ‘in honor of famous natural historian Dr Josif Pančić (1814-1888)’
Stankovic, Nevena
;
Mihajilov-Krstev T.
;
ZlatkoviĆ B.
;
Stankov Jovanovic, Vesna
;
Kocic B.
;
Čomić, Ljiljana
2020
Synthesis, spectroscopic characterization, biological activity, DFT and molecular docking study of novel 4-hydroxycoumarine derivatives and corresponding palladium(II) complexes
Avdović, Edina
;
Milanović, Žiko
;
Živanović, Marko
;
Šeklić, Dragana
;
Radojevic, Ivana
;
Čomić, Ljiljana
;
Trifunović, Srećko
;
Amić, Ana
;
Marković, Zoran
2020
Detection of enzymes produced by lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian cheese and their role in the formation of its specific flavor
Grujović, Mirjana
;
Mladenovic, Katarina
;
Jakovljević, Violeta
;
Čomić, Ljiljana
2020
Contribution to the knowledge about the presence and role of Enterobacter gergoviae in sensory characteristics of dairy products
Mladenović, Katarina
;
Grujović, Mirjana
;
Čomić, Ljiljana
2020
Synthesis, characterization and antimicrobial activity of palladium(II) complexes with O,O'-dialkyl esters of (S,S)-ethylenediamine-N,N'-di-(3,3′-1H-indol-3yl)-propionic acid
Jovičić Milić S.
;
Jevtić, Verica
;
Lj. Stojković D.
;
Milun Petrović D.
;
Avdović, Edina
;
Marković, Zoran
;
Radojevic, Ivana
;
Čomić, Ljiljana
;
Mladenovic, Vladimir
2021
The probiotic potential and evaluation of the safety aspects of enterococcus sp. Strains isolated from traditionally made serbian cheese
Grujović, Mirjana
;
Mladenovic, Katarina
;
Čomić, Ljiljana
2021
The phytochemical composition and biological activities of different types of extracts of Achillea ageratifolia subsp. serbica
Radojevic, Ivana
;
Grujović, Mirjana
;
Čomić, Ljiljana
;
Dekic, Milan
;
Đelić, Gorica
;
Mihailović, Nevena
Откријте
Аутор
11
Grujović, Mirjana
10
Mladenovic, Katarina
5
Radojevic, Ivana
2
Avdović, Edina
2
Jakovljević, Violeta
2
Marković, Zoran
1
Amić A.
1
Dekic, Milan
1
Ilić P.
1
Ilić, Predrag
.
следећи >
Тема
3
lactic acid bacteria
2
antimicrobial activity
2
enterobacteria
2
enzymatic activity
1
adhesion properties
1
anti-inflammatory activity
1
antibiofilm
1
antioxidants
1
autochthonous cheese
1
bile salt tolerance
.
следећи >
Датум издавања
13
2020
3
2021