Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19631
Пун извештај метаподатака
Поље DC-а ВредностЈезик
dc.contributor.authorRendulić, Ana-
dc.contributor.authorRadovanović, Mirjana-
dc.contributor.authorPetković, Marko-
dc.contributor.authorMiletic, Nemanja-
dc.date.accessioned2023-12-14T14:35:04Z-
dc.date.available2023-12-14T14:35:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.isbn978-86-7132-084-9en_US
dc.identifier.urihttps://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19631-
dc.publisherSerbian Chemical Society and Serbian Young Chemists’ Cluben_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess-
dc.source9th Conference of Young Chemists of Serbiaen_US
dc.titleProperties of glucose syrup and application in the production of jelly beansen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.type.versionPublishedVersionen_US
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak

Број прегледа

810

Број преузимања

34

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
glu.pdf302.22 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.