Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19631
Пун извештај метаподатака
Поље DC-а | Вредност | Језик |
---|---|---|
dc.contributor.author | Rendulić, Ana | - |
dc.contributor.author | Radovanović, Mirjana | - |
dc.contributor.author | Petković, Marko | - |
dc.contributor.author | Miletic, Nemanja | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-14T14:35:04Z | - |
dc.date.available | 2023-12-14T14:35:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.isbn | 978-86-7132-084-9 | en_US |
dc.identifier.uri | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19631 | - |
dc.publisher | Serbian Chemical Society and Serbian Young Chemists’ Club | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | - |
dc.source | 9th Conference of Young Chemists of Serbia | en_US |
dc.title | Properties of glucose syrup and application in the production of jelly beans | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
dc.type.version | PublishedVersion | en_US |
Налази се у колекцијама: | Faculty of Agronomy, Čačak |
Датотеке у овој ставци:
Датотека | Опис | Величина | Формат | |
---|---|---|---|---|
glu.pdf | 302.22 kB | Adobe PDF | ![]() Погледајте |
Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.