Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке:
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/18293
Пун извештај метаподатака
Поље DC-а | Вредност | Језик |
---|---|---|
dc.contributor.author | Stefanovic, Miladin | - |
dc.contributor.author | Nestic, Snezana | - |
dc.contributor.author | Aleksic, Aleksandar | - |
dc.contributor.author | Djordjevic, Aleksandar | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-12T08:19:40Z | - |
dc.date.available | 2023-06-12T08:19:40Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.isbn | 978-86-86663-82-5 | en_US |
dc.identifier.uri | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/18293 | - |
dc.description.abstract | The most common LMS platforms (such as Moodle) have the main task to enable easy development, organization, presentation and usage of course for both teachers and students. In this paper we will present sucesful implementation of Moodle LMS in engineering education at Faculty of engineering University of Kragujevac. | en_US |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | - |
dc.subject | traditional learning | en_US |
dc.subject | blended learning | en_US |
dc.subject | LMS | en_US |
dc.title | Optimization Of Suppliers Selection In Food Industry | en_US |
dc.type | conferenceObject | en_US |
Налази се у колекцијама: | Faculty of Engineering, Kragujevac |
Датотеке у овој ставци:
Датотека | Опис | Величина | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | ![]() Погледајте |
Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.