Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/18293
Пун извештај метаподатака
Поље DC-а ВредностЈезик
dc.contributor.authorStefanovic, Miladin-
dc.contributor.authorNestic, Snezana-
dc.contributor.authorAleksic, Aleksandar-
dc.contributor.authorDjordjevic, Aleksandar-
dc.date.accessioned2023-06-12T08:19:40Z-
dc.date.available2023-06-12T08:19:40Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.isbn978-86-86663-82-5en_US
dc.identifier.urihttps://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/18293-
dc.description.abstractThe most common LMS platforms (such as Moodle) have the main task to enable easy development, organization, presentation and usage of course for both teachers and students. In this paper we will present sucesful implementation of Moodle LMS in engineering education at Faculty of engineering University of Kragujevac.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess-
dc.subjecttraditional learningen_US
dc.subjectblended learningen_US
dc.subjectLMSen_US
dc.titleOptimization Of Suppliers Selection In Food Industryen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
Налази се у колекцијама:Faculty of Engineering, Kragujevac

Број прегледа

758

Број преузимања

29

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
4.pdf2.11 MBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ставке на SCIDAR-у су заштићене ауторским правима, са свим правима задржаним, осим ако није другачије назначено.