Молимо вас користите овај идентификатор за цитирање или овај линк до ове ставке: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20867
Пун извештај метаподатака
Поље DC-а ВредностЈезик
dc.rights.licenseCC0 1.0 Universal*
dc.contributor.authorMitić, Milan-
dc.contributor.authorMitić, Jelena-
dc.contributor.authorMašković, Pavle-
dc.contributor.authorMašković, Jelena-
dc.contributor.authorPetrović, Goran-
dc.contributor.authorNikolić, Jelena-
dc.contributor.authorStankov Jovanovic, Vesna-
dc.date.accessioned2024-05-30T08:19:41Z-
dc.date.available2024-05-30T08:19:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.isbn9788687611917en_US
dc.identifier.urihttps://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/20867-
dc.description.abstractThis study explores the impact of operational extraction parameters, including ethanol concentration, extraction time, and temperature, on the extraction of caftaric acid from grape pulp. Optimal conditions for maximizing caftaric acid content were identified as follows: 20% ethanol concentration, 300 minutes extraction time, and a temperature of 35°C. The investigation employed a full factorial experimental plan (23) to assess the influence of these operational factors on caftaric acid contents.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherFaculty of Agronomy in Čačak, University of Kragujevacen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess-
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/*
dc.source2nd INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON BIOTECHNOLOGY-
dc.subjectextractionen_US
dc.subjectexperimental planen_US
dc.subjectoperation factorsen_US
dc.titleENHANCING THE EXTRACTION EFFICIENCY OF CAFTARIC ACID FROM GRAPE PULP THROUGHT OPTIMIZATION PROCESSen_US
dc.typeconferenceObjecten_US
dc.description.versionPublisheden_US
dc.identifier.doi10.46793/SBT29.66MMen_US
dc.type.versionPublishedVersionen_US
Налази се у колекцијама:Faculty of Agronomy, Čačak

Број прегледа

811

Број преузимања

44

Датотеке у овој ставци:
Датотека Опис ВеличинаФормат 
66-Pavle i MILAN MITIC.pdf319.31 kBAdobe PDFСличица
Погледајте


Ова ставка је заштићена лиценцом Креативне заједнице Creative Commons